ما ایرانیان از نعناع خشک در بسیاری از غذا ها استفاده می نماییم و خشک کردن نعناع به روش سنتی را ترجیح می دهیم. خرید مرغوب ترین نعناع خشک مصرفی خود را می توانید در این مجموعه انجام دهید.
یکی از روش های قدیمی نگهداری از سبزیجات خشک نمودن آن ها می باشد. ساده ترین راه خشک کردن سبزیجات به طرق سنتی امکان پذیر می باشد. در این روش اقدام به خشک کردن توسط نور خورشید می نمایند که این روش بسیار مرسوم است و بدین صورت می توان سبزی خشک شده را تا ماه های بسیاری نگهداری کرد. نعنا را پس از پاک کردن و شستشو در سینی های بزرگ ریخته و در معرض نور آفتاب قرار می دهند تا روند خشک شدن را طی نمایند. مزیتی که این روش دارد این است که مانع از فاسد شدن و باعث کاهش حجم نعناع و سهولت در حمل و نگهداری آن با اقل امکانات می باشد.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی