زنی با رب گوجه دست چین موهایش را رنگ می کند

یک چاشنی کم کالری رب گوجه دست چین است که عمدتاً مقدار کمی کربوهیدرات را تامین می کند. همچنین طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را ارائه می دهد.

نحوه استفاده از رب گوجه فرنگی:
راه های مختلفی برای استفاده از رب گوجه فرنگی در آشپزی ما وجود دارد، اما اجازه دهید به برخی از راه های ساده تر پایبند باشیم.

مقداری رب گوجه فرنگی را با گیاهانی مانند رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن مخلوط کنید. کمی نمک به مزه اضافه کنید و سپس آن را روی پایه پیتزا خود بمالید.

برای درست کردن یک پیتزای خانگی خوشمزه، فقط پنیر و رویه های دلخواه خود را اضافه کنید.

برای آسان‌تر کردن کار، استفاده از چاشنی خشک ایتالیایی (افشا: پیوند وابسته) به‌جای گیاهان جداگانه به خوبی کار می‌کند.

رب گوجه‌فرنگی می‌تواند در وعده‌های غذایی مختلف از گوجه‌فرنگی، از کاری و غذاهای تند گرفته تا ریزوتو و غذاهای پاستا، به خوبی کار کند.

رب

مخلوط کردن یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در یک سوپ یا خورش یک راه ساده برای افزایش طعم و افزایش ارزش غذایی است.

رب گوجه فرنگی می تواند یک عنصر کلیدی در یک ماریناد خوشمزه برای دستور العمل های گوشت، ماهی، مرغ و توفو باشد.

در این رابطه، دستور العمل ساده زیر بسیار خوب عمل می کند:

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری سس سویا
  • 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • کمی پونه کوهی خشک (یا سبزی دلخواه)

رب گوجه فرنگی همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای هر دستور غذایی با گوجه فرنگی تازه استفاده شود.

در اینجا، یک قانون سرانگشتی خوب این است که برای هر گوجه فرنگی متوسطی که دستور غذا می خواهد، از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

مردم اغلب تعجب می کنند که کدام نوع رب گوجه فرنگی بهتر است.